Inarin kivikoulussa syötiin lähiruokaa parhaimmasta päästä - ”Aika usiasti oli suolataimenta ja poronkäristystä”
Palkittu ravintolapäällikkö tarttui tilaisuuteen ja osti oman ravintolan – ”Jos en olisi, kymmenen vuoden päästä olisi harmittanut”
Savotoiden ja uittojen naiset ‒kirja antaa äänen naisille, jotka vastasivat miehisen työyhteisön ruokahuollosta
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Palkittu ravintolapäällikkö tarttui tilaisuuteen ja osti oman ravintolan – ”Jos en olisi, kymmenen vuoden päästä olisi harmittanut”
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Pellon kesäkahvila Mamsellissa pääsee tutustamaan kahvin lomassa myös aitoon tuulimyllyyn – kahvila tuo kylään eloa
Terveystarkastaja antoi sodankyläläiselle ravintolalle viikon aikaa saattaa kuntoon tarkastuksessa havaitut puutteet
Bussimatka Rovaniemeltä Sodankylään kesti koko yön liukkaan tien vuoksi – Matkustaja: ”Aamulla uusi kuski toi vesipullot ja sipsipussit”
Koirien sijainnista mysteeri Inarissa - Lapin Kansa: Yrittäjä Satu Natunen ei kerro koirien olinpaikkaa
Kelan toimistoa johtanut Jouko Alatalo ryhtyi eläkkeellä kirjailijaksi: kertoo tarinan murroskaudesta, joka johti Kemin Lapin kielen sammumiseen
”Kun tekee mieli olla ilkeä, mene puhumaan aikuiselle” – Toni Nyströmiltä suoraa puhetta koulukiusaamisen seurauksista