Helppo ihonhoitorutiini miehille – tee nämä 4 asiaa viikoittain!

Ihonhoitotuotteet ja -vinkit painottuvat yleensä naisille, mutta miesten iho vaatii samalla tavalla säännöllistä huolenpitoa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että miehen ja naisen ihot eroavat toisistaan hormonipitoisuuksien takia – miehillä tuppaa olemaan kehossa enemmän testosteronia

Alla helpot ja yksinkertaiset ihonhoitovinkit miehille. Ihonhoitorutiinit eivät ole vaikeita.

Kuulet nyt neljän kohdan vinkkilistan miesten ihonhoitorutiinille. Lisäksi suosittelemme valitsemaan korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, joita tarjoaa esimerkiksi kaikenkattava korealainen ihonhoitobrändi Beauty of Joseon.

1. Puhdista iho

Kasvojen puhdistus on hyvä tehdä vähintäänkin aamulla, jolloin yön aikana kertyneet hikipisarat ja bakteerit saadaan puhdistettua. Käytä puhdistusainetta. Parhaan lopputuloksen kuitenkin saa, jos ihon puhdistaa kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

Lisäksi moni suosii viileän (mutta ei kylmän) veden käyttämistä. Se tiettävästi pienentää ihohuokosia ja vähentää ihon punoitusta.

2. Säännöllinen ihon kuorinta

Ihon kuorinta on hyvä tehdä kerran tai kahdesti viikossa. Kuorinnalla kasvoista voidaan poistaa lika, tali sekä kuolleet ihosolut. Beauty of Joseon tarjoaa hyväksi todettuja kuorintatuotteita, joihin kannattaa vähintäänkin tutustua tarkemmin.

Mutta muista, että liiallinen kuorinta voi johtaa ihon kuivumiseen! Täten kahta kuorintakertaa viikossa ei kannata ylittää parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

3. Käytä kosteusvoidetta

Jokaisen kannattaa kosteuttaa iho päivittäin, olipa kyseessä mies, nainen tai non-binäärinen. Muista valita omalle iholle sopiva kosteusvoide päivittäiseen käyttöön.

Esimerkiksi kuivalle iholle suosittuja ihonhoitotuotteita ovat Dynasty Cream, Ginseng Essence Water sekä Revive Serum: Ginseng & Snail Mucin. Rasvaiselle iholle kannattaa käyttää kevyttä kosteusvoidetta.

4. Muista silmänympärykset

Viimeisimpänä vinkkinä on silmänympärysvoiteen käyttäminen. Silmien ympärillä iho on ohuempaa kuin muualla kasvoissa, joten ihonhoitotuote tulee valita sen mukaisesti. Silmänympärysvoidetta voi käyttää kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla.

Beauty of Joseon tarjoaa ison valikoiman silmänympärysvoiteita ja -seerumeita. Lisäksi erilaisia silmänympärysnaamioita voi hyödyntää, koska ne sisältävät kollageenia. Ihonhoidossa kollageeni vähentää juonteiden näkyvyyttä sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Vinkki: säilytä silmänympärysvoidetta jääkaapissa. Silloin tuote viilentää käytettäessä ihoa, mikä voi parantaa lopputulosta.